Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Artık Yeni Lokasyonunda

2010 yılında İstanbul Üniversitesi bünyesinde açık ve uzaktan eğitim faaliyetlerini yürütmek üzere kurulan Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), 2011 yılı itibarıyla ilk defa öğrenci kabul etmeye başladı. Geçen 9 yıllık süre zarfında hızla büyüyen ve gelişen AUZEF, 4 programdan 50 programa, 4 bin öğrenciden 350 bin öğrenci potansiyeline sahip devasa bir aile oldu.

Vizyoner yapısı ve hayat boyu öğrenme misyonuyla teknoloji odaklı çalışan AUZEF, bu doğrultuda yeni adımlar atmaya ve hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Daha önce farklı lokasyonlardaki binalarda konumlandırılan AUZEF’e ait birimler, artık tek lokasyonda daha teknolojik, daha güçlü ve daha yenilikçi yapısıyla hizmet verecek.

Maslak’ta konumlandıran yeni yerleşkede, son teknoloji ile donatılmış stüdyolar ve açık ofisler dikkat çekiyor. Öğrencilerine İstanbul Üniversitesi kalitesini yaşatmakta kararlı olan AUZEF, bu konuda da çalışmalarını sürdürerek dünya standartlarında hizmet vermeyi hedefliyor.

Türkiye’nin güçlü dijital fakültesi olma yönünde hızla ilerleyen İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinin (AUZEF) Maslak’taki açılış törenine; Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Alkan, Rektör Yardımcısı ve AUZEF Dekanı Prof. Dr. Levent Şahin, İstanbul Üniversitesi Genel Sekreteri Metin Küçük, AUZEF yöneticileri ve çalışanları katıldı.