2018 – 2019 GÜZ DÖNEMİ TELAFİ SINAVI (BÜTÜNLEME) SINAV MERKEZİ TERCİH İŞLEMLERİ BAŞLADI

2018-2019 Güz Dönemi sınavları 81 ilde bulunan (89 merkez) sınav merkezlerinde gerçekleştirilecektir.

> Sınav yeri tercih işlemleri 29 Ocak 2019 saat 16.00’da başlayıp 31 Ocak 2019 saat 12.00’ye kadar devam edecektir.
> Sınav yeri tercih işlemlerini sinav.istanbul.edu.tr adresinden yapabilirsiniz.
> Sınav merkezi tercihleri 2018-2019 Güz dönemi sınavlarında geçerli olacaktır.
> Sınav yeri tercihi yapmayan öğrencilerimizin sınav merkezi “Bitirme Sınavı” sınav merkezi olarak belirlenecektir.
> Sınav merkezi tercihleri sırasında engelli ve hükümlü öğrencilerimiz durumlarıyla ilgili bilgileri eksiksiz ve hatasız bir şekilde sisteme girmelidir.
> İletişim bilgileriniz eğitim-öğretim faaliyetleri başta olmak üzere tüm bilgilendirmelerde kullanılacaktır. Eksik veya hatalı iletişim bilgisi verilmesi nedeniyle yaşanabilecek problemlerden fakültemiz sorumlu değildir.

Ankara Sınav Merkezi Bilgileri
1. BÖLGE (ETLİK MERKEZLİ)
Etlik, Keçiören, Ulus, Altındağ, Pursaklar, Mamak, Yenimahalle Etlik Yakınları.

2. BÖLGE (BİLKENT MERKEZLİ)
Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Ümitköy, Batıkent-Yenimahalle Bilkent Yakınları, Sincan, Etimesgut, Eryaman, AŞTİ’den ulaşımlı.

İzmir Sınav Merkezi Bilgileri
1. BÖLGE (GÜNEY MERKEZLİ)
Konak, Karabağlar, Balçova, Buca, Gaziemir

2. BÖLGE (KUZEY MERKEZLİ)