2019 – 2020 Güz Dönemi Bitirme Sınavı Sınav Merkezi Tercih İşlemleri Başladı

check 2019-2020 Güz Dönemi sınavları 81 ilde bulunan (89 merkez) sınav merkezlerinde gerçekleştirilecektir.
check Sınav yeri tercih işlemleri 03 Aralık 2019, saat 12.00’de başlayıp 04 Aralık 2019 saat 23.59’a kadar devam edecektir.
check  Sınav merkezi tercihi yapmayan öğrencilerimizin sınav merkezi 2019-2020 Güz dönemi ara sınav, sınav merkezi olarak belirlenecektir.
check Sınav yeri tercih işlemlerini sinav.istanbul.edu.tr adresinden yapabilirsiniz.
check 03-04 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleşecek olan sınav merkezi tercihleri 2019-2020 Güz dönemi sınavlarında geçerli olacaktır.
check Sınav merkezi tercihleri sırasında engelli ve hükümlü öğrencilerimiz durumlarıyla ilgili bilgileri eksiksiz ve hatasız bir şekilde sisteme girmelidir.
check İletişim bilgileriniz eğitim-öğretim faaliyetleri başta olmak üzere tüm bilgilendirmelerde kullanılacaktır. Eksik veya hatalı iletişim bilgisi verilmesi nedeniyle yaşanabilecek problemlerden fakültemiz sorumlu değildir.

Ankara Sınav Merkezi Bilgileri
  1. BÖLGE (ETLİK MERKEZLİ)
  Etlik, Keçiören, Ulus, Altındağ, Pursaklar, Mamak, Yenimahalle Etlik Yakınları.
  2. BÖLGE (BİLKENT MERKEZLİ)
  Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Ümitköy, Batıkent-Yenimahalle Bilkent Yakınları, Sincan, Etimesgut, Eryaman, AŞTİ’den ulaşımlı.
İzmir Sınav Merkezi Bilgileri
  1. BÖLGE (GÜNEY MERKEZLİ)
  Konak, Karabağlar, Balçova, Buca, Gaziemir
  2. BÖLGE (KUZEY MERKEZLİ)