2019 – 2020 Güz Dönemi Ara Sınav (Vize), Sınav Merkezi Tercih İşlemleri Başladı

check 2019-2020 Güz Dönemi sınavları 81 ilde bulunan (89 merkez) sınav merkezlerinde gerçekleştirilecektir.
check Sınav yeri tercih işlemleri 18 Ekim 2019 saat 15.00’te başlayıp 22 Ekim 2019 saat 23.59’a kadar devam edecektir.
check Fakültemize 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılından önce kayıt olan öğrencilerimiz sınav yeri tercihi yapmazsa bir önceki eğitim öğretim yılındaki son tercihi geçerli olacaktır.
check Fakültemize 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında kayıt olan öğrencilerimiz sınav yeri tercihi yapmazsa MERNİS bilgileri dikkate alınarak sınav merkezleri belirlenecektir.
check Sınav yeri tercih işlemlerine dair kılavuza BURADAN erişebilirsiniz.
check Sınav yeri tercih işlemlerini sinav.istanbul.edu.tr adresinden yapabilirsiniz.
check 18-22 Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleşecek olan sınav merkezi tercihleri 2019-2020 Güz dönemi sınavlarında geçerli olacaktır.
check Sınav merkezi tercihleri sırasında engelli ve hükümlü öğrencilerimiz durumlarıyla ilgili bilgileri eksiksiz ve hatasız bir şekilde sisteme girmelidir.
check İletişim bilgileriniz eğitim-öğretim faaliyetleri başta olmak üzere tüm bilgilendirmelerde kullanılacaktır. Eksik veya hatalı iletişim bilgisi verilmesi nedeniyle yaşanabilecek problemlerden fakültemiz sorumlu değildir.

Ankara Sınav Merkezi Bilgileri
  1. BÖLGE (ETLİK MERKEZLİ)
  Etlik, Keçiören, Ulus, Altındağ, Pursaklar, Mamak, Yenimahalle Etlik Yakınları.
  2. BÖLGE (BİLKENT MERKEZLİ)
  Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Ümitköy, Batıkent-Yenimahalle Bilkent Yakınları, Sincan, Etimesgut, Eryaman, AŞTİ’den ulaşımlı.
İzmir Sınav Merkezi Bilgileri
  1. BÖLGE (GÜNEY MERKEZLİ)
  Konak, Karabağlar, Balçova, Buca, Gaziemir
  2. BÖLGE (KUZEY MERKEZLİ)