Tek Ders Sınavı 27 Ağustos 2016 tarihinde yapılacaktır.

Fakültemiz tek ders sınavları İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesinde 27 Ağustos 2016 tarihinde saat 14:00’da   yapılacaktır. Sınava girilecek salonlar daha sonra açıklanacaktır.

2015-2016 Eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı sonu itibariye  tek dersi kalan öğrencilerin talep dilekçelerinin 22 Ağustos 2016  Pazartesi  mesai bitimine kadar Fakültemize kargo  ile göndermesi (MNG Kargo AUZEF öğrencilerine indirim uygulamaktadır.) veya elden teslim etmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra gelen başvurular kabul edilmeyecektir.

Diğer Fakülte ve Birimlere ait  Uzaktan Öğretim programlarında ki öğrenciler müracaatlarını Fakültelerine yukarıda belirtilen tarih aralığında yapacaklardır.

Tek ders sınav hakkı olmadığı halde sınava girenlerin sınavlarının geçersiz sayılacaktır.

Sınava girecek öğrencilerin listesi Web sayfamızda ilan edilecektir.

AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ

DEKANLIĞI