E-imzalı Geçici Mezuniyet Belgesi

Değerli Öğrencimiz,

Fakültemizden mezun olan öğrencilerin geçici mezuniyet belgeleri; AKSİS üzerinden talep edilerek Elektronik imzalı şekilde verilmeye başlanmıştır. Bu nedenle fakültemize yapılan Islak imzalı Geçici Mezuniyet Belgesi müracaatları kabul edilmeyecektir.

Öğrenci AKSİS Sistemi Üzerinden Elektronik Belge Talebinde Bulunabilecek Öğrenciler:

Yalnızca AKSİS sayfalarındaki statü kısmında ’MEZUN’ ibaresi olan öğrenciler E-imzalı Geçici Mezuniyet Belgesi talebinde bulunabilir.

Elektronik Öğrenci Belgesi Kullanımı:

• Elektronik İmzalı Geçici Mezuniyet Belgesi, diploma hazır olana kadar kullanılabilir.
  • Elektronik imzalı Geçici Mezuniyet diploma hazır olana kadar otomasyon sistemi üzerinde “belge talepleri ve teslim edilecekler” kısmından istenildiği kadar çıkartılabilmektedir.

NOT:

E-imzalı belgeyi kabul etmeyen kurum olduğunda AUZEF’in Elektronik İmza sürecine geçtiğinin ilgili kuruma bildirilerek, belge altındaki doğrulama kodunun gösterilmesi ya da fakülte doğrulaması için öğrenci işlerinin telefonla aratılması gerekmektedir.

Artık ıslak imzalı geçici mezuniyet belgesi verilmeyecektir.