DGS ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programına Yerleşen Öğrencilerimizin Dikkatine

2015 - 2016 DGS KAYIT KILAVUZU

I. GİRİŞ

2015 İstanbul Üniversitesi Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçlarına göre İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine kayıt yaptırmaya hak kazanmış öğrencilerin internet üzerinden ön kayıt ve kesin kayıtları, bu kılavuzda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

II. KAYIT İŞLEMLERİ

1)      2015 - 2016 Eğitim - Öğretim yılı 2015 DGS sonuçlarına göre Fakültemizde öğrenim görmeye hak kazanan adaylar:

- Kayıt  14 Eylül -18 Eylül TIKLAYINIZ

- Kesin Kayıt İşlemleri için 14 Eylül -18 Eylül

2)      Ön kayıt yaptıran öğrencinin, aşağıda belirtilen kayıt evraklarını KARGO yoluyla göndermesi veya İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine teslim etmesi gerekmektedir.

Gönderim Adresi : İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi   Bozdoğan Kemeri Cad. No:1 Vezneciler / Fatih / İSTANBUL.
( MNG Kargo İÜ AUZEF öğrencilerine indirim uygulamaktadır. )

NOT: Kargo ile gönderilecek evraklarda son gönderim tarihi 18 Eylül 2015 Cuma günüdür. (Evrakları belirtilen tarihler aralığında kargo ile gönderen öğrencilerin işlemlerinde kargo gönderim tarihi dikkate alınacaktır.)

3)      Eksik belge ile kayıt yapılmaz. Belirlenen tarihler arasında kesin kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemezler.

4)      Öğrenci katkı payı ve/veya öğrenim ücretini süresi içinde ödemeyenlerin kayıtları yapılmaz.

(!) Kesin kayıt için sahte veya tahrif edilmiş belge kullanan veya DGS giriş sınavında sahtecilik yaptığı belirlenen kişinin kaydı, kayıt tarihi itibarıyla iptal edilir ve hakkında kanuni işlemler başlatılır. Bu kişi Üniversiteden ayrılmışsa kendisine verilen diploma dahil tüm belgeler iptal edilir. Bu kişilerin yatırmış olduğu öğrenci katkı payı ve/veya öğrenim ücretleri geri ödenmez.

(!) 18 Eylül 2015 Cumartesi günü saat 17:00’a kadar “Kesin Kayıt Evraklarını” teslim etmeyenler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaktır.

III. İSTENİLEN KAYIT EVRAKLARI

1) Ön lisans diplomasının  “Aslı gibidir.” onaylı fotokopisi veya geçici mezuniyet belgesi aslı gibidir fotokopisi.

(Noter onaylı olmak zorunlu değildir. “Aslı gibidir.” ilgili Fakülte/Yüksekokul tarafından yapılabilmektedir.)

2) Nüfus cüzdanı fotokopisi

3) 1 adet 4,5 cm x 6 cm ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son6 ay içinde, önden, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Fotoğraflarınızın arkasına adınızı soyadınızı ve öğrenci numaranızı yazmayı unutmayınız)

4) Öğrenim ücretinin ilgili bankaya yatırıldığını gösteren banka dekontu (Ödemeler Öğrenci Otomasyon Sisteminden alınan Referans Numarası alınarak sadece Halk Bankasına yapılmaktadır)

(!) Bu işlemleri gerçekleştiren öğrencilerimizin kesin kayıtları tamamlandığında kesin kayıt bilgisi SMS olarak cep telefonlarına gönderilecektir.

(!) Çağrı merkezimiz 0212 44000 44 irtibat telefonuyla veya online (çevrimiçi) olarak http://auzef.istanbul.edu.tr linkinden 08:30-22:30 saatleri arasında öğrencilerimize hizmet vermektedir. (Resmî tatiller hariç).