2018 – 2019 Güz Dönemi Sınav Merkezi Tercih İşlemleri Başladı

2018-2019 Güz dönemi sınavları Türkiye genelinde fakültemizce belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecektir.

• Sınav yeri tercih işlemleri 31 Ekim 2018 saat 17.00’de başlayıp 7 Kasım 2018 saat 23.59’a kadar devam edecektir.
  • Sınav yeri tercih işlemlerini sinav.istanbul.edu.tr adresinden yapabilirsiniz.
  • Sınav merkezi tercihleri 2018-2019 Güz dönemi sınavlarında geçerli olacaktır. (Bitirme ve telafi sınavları için tekrar sınav tercihi alınacaktır.)
  • Sınav yeri tercihi yapmayan öğrencilerimizin sınav merkezi;
    • 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde kayıt yaptıran öğrencilerimiz için 2017-2018 Bahar dönemindeki Telafi sınav merkezi olarak belirlenecektir.
    • 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında kayıt yaptıran öğrencilerimiz için Aksis’te bildirdikleri ikamet şehirleri olarak belirlenecektir.
  • Sınav merkezi tercihleri sırasında engelli ve hükümlü öğrencilerimiz durumlarıyla ilgili bilgileri eksiksiz ve hatasız bir şekilde sisteme girmelidir.
  • İletişim bilgileriniz eğitim-öğretim faaliyetleri başta olmak üzere tüm bilgilendirmelerde kullanılacaktır. Eksik veya hatalı iletişim bilgisi verilmesi nedeniyle yaşanabilecek problemlerden fakültemiz sorumlu değildir.

Ankara Sınav Merkezi Bilgileri

1. Bölge (Etlik Merkezli)
Etlik, Keçiören, Ulus, Altındağ, Pursaklar, Mamak, Yenimahalle Etlik Yakınları.

2. Bölge (Bilkent Merkezli)
Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Ümitköy, Batıkent-Yenimahalle Bilkent Yakınları, Sincan, Etimesgut, Eryaman, AŞTİden ulaşımlı.

İzmir Sınav Merkezi Bilgileri

1. Bölge (Güney Bölgesi)