2. Engelsiz Ağaç Dikim Şenliği

Değerli Öğrencilerimiz,

İstanbul Üniversitesi Engellilier  Uygulama ve Araştırma Merkezinin, İÜ Orman Fakültesi ve İstanbul Orman Genel Müdürlüğünün organizasyonu  ile gerçekleştireceği  5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 11.00-17.00 arasındaki ”2. ENGELSİZ AĞAÇ DİKİM ŞENLİĞİ etkinliğinde sizleri ve üniversitenizdeki öğrenci arkadaşlarınızı ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek isteriz.

Şile Orman İşletme Müdürlüğü Sorumluluk Alanında gerçekleşecek etkinlik için 5 Mayıs saat 10.00 da İÜ Beyazıt Merkez Yerleşkesinden araç kaldırılacaktır.

Katılımcıların araziye uygun kıyafetlerle (ayakkabı,yağmurluk vs.) gelmesi gerekmektedir.

Katılmak isteyenlerin ivedilikle koordinatörlüğümüzle iletişime geçmeleri istenmektedir.

Etkinlikle ilgili bilgileri paylaşmak isteyenler için logolu ve resimli afişimiz de aşağıda mevcuttur.

Orman_Etkinligi